Litt om meg, og hva bloggen vil handle om

Hei kjære dere! :) 

Jeg vil bare begynne med å fortelle litt kort om meg selv:

Jeg er ei positiv og ikke MINST livsglad jente på 19 år. Fyller 20 år i oktober dette året.

Har gått 2 år på salg, service og sikkerhet. Og er nå kommet såpass "langt" at jeg er andre års lærling i Vest Agder fylkeskommune i Kristiansand.

Skal opp til fagprøven i januar til neste år (mest sannsynlig) Det er da snakk om en kontor- og administrasjonsfagprøve.

Så målet mitt er å få fagbrevet innen dette "faget", slik at jeg kan søke fast jobb med høyere lønn etter det.

Aller helst kunne jeg tenke meg fast jobb der jeg jobber nå. Trives UTROLIG godt med alle de hyggelige kollegene mine. Oppgavene vi lærlinger har er også spennende.

For dere som lurer sitter jeg i ekspedisjonen i samme avdeling som fylkesrådmannen og ordføreren, og hjelper de med en del serviceoppgaver.

 

Men jeg har helt siden jeg var liten, hatt kjempe lyst til å få fast jobb i en klesbutikk,(kunne helst tenke meg å jobbe på feks Cubus eller Bikbok) De er mine favorittbutikker.

Om det ikke blir noe fast jobb til meg på fylkeshuset, har jeg tenkt å søke rundt på klesbutikker. Er dette jeg trives aller best med. Da er jeg i mitt "ess". - Pakke opp nye klær vi får inn, rydde, hjelpe kunder! Aah, herlig!

 
Grunnen til at jeg begynte å blogge:

Det er først og fremst fordi jeg har mi faste runde med å lese forskjellige bloggere hver dag(synes dette er utrolig gøy!), og det har jo selvfølgelig bidratt til at jeg også har vurdert lenge å skaffe meg en moteblogg. Får masse inspirasjon fra dere bloggere! Venner og kjente har også hatt lyst til at jeg skal begynne å blogge igjen. Jeg starter derfor på nytt med blogging.

På denne bloggen har jeg i hovedsak tenkt å skrive om klær/ mote og poste en god del outfit bilder til dere, samtidig som jeg også har tenkt å blogge om hverdagen og diverse ting.

Min største drøm når jeg flytter ut, er å få et "Walk in closet" <3 Skikkelig jentejente!

 

Håper jeg kan vekke interesse hos mange av dere!

Setter utrolig stor pris på alle som vil følge meg gjennom bloggen! :D Det er så utrolig gøy med mange hyggelige lesere og ikke minst det å få positive kommentarer.

 

Om dere lurer på noe er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg så godt jeg kan på det meste (Alt for private ting blir ikke besvart, bare så dere vet det..).

Ha en kjempe fin dag alle sammen og nyt den fine sola!

Klem Renate <3

2 kommentarer

Kaisa Elise

21.07.2014 kl.12:35

Dette blir spennende du :D

Siv Renate

21.07.2014 kl.14:33

Jaa, blir veldig spennende tror jeg! :D Men frister ikke så mye å blogge før jeg får opp en ordentlig header og får et ordentlig design da.. Så håper noen kan hjelpe meg det med snart :) hehe.

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits