Venninnekos og photoshoot

Hei søtiser!

Siden det ikke skjer stort mye i dag, velger jeg å blogge om photoshooten jeg og ei venninne hadde sist helg.

Fra fredag-lørdag forrige helg gikk jeg på besøk til ei venninne i Vennesla etter jobb og overnatta der. Vi hadde planlagt på forhånd i tlf , før jeg gikk ned til henne, at denne helga skulle vi ta bilder/ha photoshoot sammen. Vi bestemte oss for at vi begge skulle gå sminkeløse når vi møtte hverandre, slik at vi kunne sminke oss sammen når jeg kom. Så jeg tok med meg all makeup og forskjellig tøy til å ta bilder i (blomstrete skjørt og forskjellige topper).

Når vi hadde "dollet" oss ferdig for kvelden, fortet vi oss ut for å ta bilder på Moseidstranda(rettere sagt på Moseidmoen)  før sola skulle gå ned. Ikke ofte jeg er på photoshoot for-å-si-det-sånn! Heldige meg som har ei SÅ god venninne som ikke bare er utrolig gøy å gå med, MEN som også er helt super på å ta bilder, og hjelpe meg med å finne ulike måter å posere på. Kjempe artig! Vi tok bilder store deler av den kvelden, og tiden gikk sykt fort!

Plutselig var sola gått ned og klokka var allerede blitt rundt 11 på kvelden. Da gikk vi hjem til hun og lagde oss laks i folie. Når middagen var klar til å spises, satt vi på en film. Filmen het "Bare Bea" som er en fjortiss-komedie film. Jeg hadde aldri sett den før, og den var kjempe gøy. Den kan virkelig anbefales for de som er litt barnslige innen filmverden og som liker komedie. hehe. Maten smakte også helt fortreffelig! Resten av kvelden satt vi bare og pratet hull i hodene på hverandre om alt-og-ingenting til langt på natt. hehe. Dagen etter gikk vi til sentrum for å ha noe å gjøre. Det var syykt varmt den dagen, så vi orket ikke ligge å sole oss. hihi. I sentrum fant jeg meg en kjempe fin peplumtopp på Cubus.

Er dere spente på bilderesultatet? Her kommer det er parr bilder:

 

 

Begge skjørtene jeg har på meg er fra Bikbok, men er en stund siden jeg kjøpte de så regner ikke med de har flere igjen, dessverre.

Klokka - Cmyk

Smykket - Glitter (utsolgt tror jeg).

Armbånd - Merke snø (kjøpt på en gullsmed) 

Ring - Bilka handlesenter i Danmark

Høyhælte sko - Kjøpt for lenge siden på salg på Bianco.

 

Hun tok mange, mange flere bilder av meg som jeg får etterhvert. Om jeg blir fornøyd med de kan det være dere får se flere da :) 

Håper dere likte bildene og innlegget. 

 

Her kommer et bilde av den nye toppen fra Cubus. Den er såå fin! Elsker peplumtopper i diverse mønster og farger<3

Dere får sikkert snart se meg med den på også! :)
I morgen reiser jeg på leir til et sted i nærheten av Akershus som heter Ski. Så da regner jeg ikke med det blir noe særlig blogging før om 1 og en halv uke til. 

Men kan være jeg poster noen antrekk inni mellom på leiren om det blir noe ledig tid.

 

Har dere noen planer for uka og resten av sommeren? 

Dere må ha en fortsatt fin sommer og kose dere masse uansett hva dere skal! :D

 

 

Klem klem ;*

2 kommentarer

Kaisa Elise

22.07.2014 kl.21:38

fine bilder :)

Renate

22.07.2014 kl.21:57

Kaisa: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits