En idyllisk leir på Frambu - bilder

Hei fine dere!

Jeg har nå kommet hjem fra en fantastisk leir som jeg har vært på i 1 og en halv uke. Jeg har hatt det så UTROLIG gøy og blitt kjent med så mange herlige mennesker. Folk rundt forbi i landet. 

Dagene gikk i ett og vi gjorde så utrolig mye gøy! Må jammen si det var rart med "store bokstaver" å komme hjem igjen til Vennesla i går. Jeg ramser opp noe av det gøyeste vi gjorde under her:

Vi var vel rundt 50-60stk med alle sammen på leiren. Så det første vi gjorde når vi kom frem, var at vi ble delt opp i forskjellige grupper etter alder og fikk tildelt rom (vi sov 2 på hvert rom).  Jeg kom på rom med ei kjempe hyggelig jente, nesten like gammel som meg og jeg kom PÅ SVART gruppe. Så fornøyd! (Beste gruppa ever).

Første uke jeg var der, hadde vi diskotek på lørdagen(noe jeg synes var det gøyeste den første uka av alt vi gjorde. Andre ting vi gjorde den uka var forskjellige uteaktiviteter som mye bading, musikk, kubbespill, kortspill osv. Show på kvelden hvor alle gruppene lagde egne show og viste til de andre. Kjempe gøy! Min gruppe lagde show lørdagen før diskoteket. 

Uka vi skulle reise hjem skjedde det også mye gøy:

Mandagen reiste alle gruppene til Tusenfryd. Jeg utfordret meg selv til å ta de skumleste karusellene som fantes der. Jeg hadde aldri vært der før, men hadde hørt mye bra om Tusenfryd. Jeg tok både "Thunder Coaster og "Speed Monsteret" Sistnevnte tok jeg 4 ganger etter hverandre. Så morsom var den karusellen. Jeg ble aldri lei den. Den gikk syyykt fort!

Anbefaler alle å ta den, dere som enda ikke har gjort det. "Thunder Coaster" derimot var ikke fullt så gøy, i og med at den humplet så mens den kjørte. Det var mer "humpling enn det var gøy stemning liksom". 

Svart gruppe lagde også film som vi viste til de andre gruppene på kvelden. På filmen kledde alle (både gutter og jenter) seg ut som dollete jenter mens vi ble filmet av lederen på gruppa. Vi danset også til sangen - Single ladies av Beyonce. Hahaha. Glemmer aldri det. Sykt vittig! -  Ellers ble det mer bading og uteaktiviteter også den uka. Siste dagen før vi skulle reise hjem hadde vi Skumparty og danset for harde livet til forskjellig party musikk, men også annen musikk. Vi fikk koselige minnebøker og mimret sammen på alt det gøye vi hadde gjort og så filmer fra de tidligere dagene.

Det skjedde mye mer, men jeg orker ikke fortelle mer. Dere får derfor et bildedryss av noe av det gøyeste som har skjedd under:

 

 Utsikten fra rommet vårt. Idyllisk plass! <3 Vi hadde fint vær hver dag! Fantastisk.

 

 Ååå, se disse søtingene da. De ble jeg møtt av første dag på leiren.

 Klart for diskoteeeek! Wohoo. Danset masse utover kvelden, men det kunne vart mye lengre da.

 Ei av de søte jentene jeg ble kjent med. Benedicte heter hun :-) <3Da var det endelig tid for TUUUUSENFRYD! Gøøøy :D Nydelige blomster i Tusenfryd <3

 

Fornøyelsesparken hadde utrolig mange gøye karuseller å by på,

men vi hadde ikke såå god tid, så enkelte måtte prioriteres!

 Denne tok jeg - den gikk aaaalt for fort, så den likte jeg ikke, også grunnet at den var veldig "humplete".

Men gøy å ha tatt den hvis folk spørr. hehe :)

 


En av karusellene jeg prøvde (Husker ikke hva den het) men den var sykt kjedelig og den varte ikke lenge.. :/

 

Også var det tid for at SVART GRUPPE skulle ha "foto dag", hvor vi fikk beskjed om å ta forskjellige bilder av det vi ville, og vise frem til alle på kvelden. Mens de andre gruppene gjorde andre ting som å lage dikt, male kunst bilder++.Et av bildene jeg tok som ble vist på kvelden.Nydelige blomster<3De fine jentene jeg ble kjent med <3 Glad i dere <3

 Tullebilde på G - kvelden før vi skulle hjem.. 

 

- Håper dere likte bildene og at dere har kost dere masse mens jeg var borte.

- Hva har dere gjort i det siste da? *Jeg er veldig nysgjerrig* 

 

Mange klemmer fra Siv Renate

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits