Koselig Danmarkstur med familien

Hei hei! :-D

Nå er det jammen en stund siden jeg blogget sist til dere. Det var vel før jeg reiste til Danmark. He he. Så da er det virkelig på tida med et nytt innlegg, syns dere ikke..? Hihi.

Fra torsdag til lørdag forrige uke var jeg på en kjempe koselig tur til Danmark med familien (mamma, pappa og broren min) + tante og onkel, kusine og fetter.Vi pleier alltid å ha en slik Danmarkstur sammen årlig rett før skolen begynner, men vi pleier å reise til forskjellige steder der hvert år. Alltid gøy å prøve noe nytt. 

Denne gangen valgte vi å reise til Grønhøj Strand, som ligger en plass ikke så langt i fra Løkken. Der hadde vi aldri vært før! Vi sov hver for oss i noen kjempe fine og store leiligheter. Der var det helt sykt stor plass. Maaange sengeplasser, hems og tver og ikke nok med det (det viktigste av alt to store bad). Jippi! Da blir jeg fornøyd med en gang. haha.

Vi holdt oss for det meste rundt leilighetene, men vi damene var og shoppet en dag i Løkken sentrum da. Det ble lite shopping på meg der, men når vi dro på Metropol (et stoort handlesenter) på lørdagen før vi skulle ta ferja hjem, fant jeg meg ei dødsfin høst/vinterjakke som jeg bare MÅTTE ha. Typisk meg altså, må ha ALT!! Jeg er vel ikke alene om det? hehe.

Den ene kvelden var vi også ute å spiste sammen på restauranten som lå rett ved boplassen. Jeg spiste en deilig middag, panert fiskefileet med pommesfrites. Nam-nam-nam <3 Spiser alltid det når jeg er i Danmark. Standar maten det!

Dagen før vi dro hjem bestemte vi oss (pappa og meg) for at vi ville utnytte den siste dagen til det fulle. Så da tok vi oss en spasertur ned til stranda like i nærheten hvor vi oppholdt oss. Vi måtte jo ned å se på den fantastiske, vakre solnedgangen der.

Alt i alt har jeg hatt en kjempe fin Danmarksferie og generelt en helt super sommer med masse moro. Sommeren går ALLTID såå fort. Før du vet ordet av det er det plutselig tilbake på jobb. Men det var jammen koselig å komme tilbake på jobb igjen å treffe de herlige kollegene. Og vi har også just fått en ny lærling. Forteller mer om det senere.

Under kommer litt bilder fra ferien min: 

 


Fremme på Grønhøjstrand. Slik så kjøkkenet/stua ut. Veldig stort og greit.


Meg ved inngangen til respesjonen. Klar for å ta bilder med solnedgangen. hehe :)

 


På vei ned til stranda. Var ikke vanskelig å legge merke til solnedgangen for å si det sånn!!


Ååååå, har ikke ord! Sååå fantastisk <3 


Løkken sentrum hvor vi kikket en del..

 

Håper dere har hatt en like fin sommer som meg! 

Gjerne fortell i kommentarfeltet hva det er dere har gjort :-D Alltid gøy å høre hva andre også har funnet på.

 

Da sier jeg natta dere, og sov godt!

Så snakkes vi <3

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits