Nå kan høsten bare komme altså!

Det er jammen ikke lenge til høsten nå, dere! Eller det er jo en stund da, men går jo så fort.

Er mange ting jeg liker med høsten, blant annet det å bare sitte inne å kose seg på rommet med levende stearinlys, kosetøfler på føttene og en gøy film rullende på tv-en eller et gøy tv program for den saks skyld. Vanvittig koselig! Ser egentlig veldig lite på tv til vanlig om sommeren, da får jeg dårlig samvittighet. Liker bedre å være ute i finværet da, men høsten er jo en ypperlig årstid å se en del tv på om kveldene. Så for meg er det ikke så mye som skal til for at jeg skal kose meg. 

En annen ting jeg bare elsker med høsten, er alle de flotte fargene som naturen er full av og den friske gode luften. Men det aller gøyeste av alt da, hehe - det er jo at det kommer ut nye høst klær. Kjøpte jo ei kjempe fin jakke på Vero Moda i Danmark når jeg var på ferie der, som jeg sa til dere tidligere. Den er svart med litt brunt på lommene og har knapper som ser ut som "gull". Det synes jeg pynter opp hele jakka. Legger ut bilde av jakka under så dere får se.

I dag på jobb måtte jeg jo selvfølgelig pynte skranken i ekspedisjonen (hvor jeg sitter) med nydelig, fin, lilla høstlyng - klart til høsten, selvom jeg nok må kjøpe ny snart da den pleier å drysse ikke mange dagene etter jeg har kjøpt den. Jaja, den er kjempe fin så lenge den varer. hehe.

 

Slik ser skranka ut nå :-D Lyset som står ved siden av har hun nye lærlingen laget til meg. Søtt! <3

 
 

 

Litt weheartit bilder er vel aldri feil. Jeg selv blir ihvertfall veldig inspirert av denne nettsiden.

Kikker stadig innom der for å si det sånn <3 

 Liker dere høsten? og hva liker dere best med denne årstiden? Tell me! :D 

Likte dere jakka jeg kjøpte meg? 


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits