Snart helg, jentekveld <3

Good morning sweethearts! <3 I dag er siste dag på jobb denne uka. Jeg har masse å gjøre i dag å, som jeg vanligvis har! Kjempe moro når dagene går fort og jeg har mye å fylle dagene med. Liker å være så effektiv jeg kan og få mye ut av dagene. Ikke bare på jobb, hjemme også. Da får jeg alltid en så god følelse etterpå! I helga skjer det også mye gøy! Skal på jentekveld i kveld og i morgen skal jeg også på jentebesøk sammen med noen andre venninner enn de jeg skal møte i dag. Det er alltid så koselig med slike kvelder, når man treffes en gjeng. Ønsker dere en fin dag og god helg når den kommer! Skal dere noe gøy??

Én kommentar

Urte

15.08.2014 kl.12:10

Du er så flott! Ha en fin fredags morgen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits