New high heel shoes

Forsetter bloggingen i dag med å legge inn ett parr nye innkjøp. Tidligere denne uka var jeg i Vennesla sentrum etter jeg hadde vært på jobb.

Som alltid (nesten) klarer jeg aldri gå til sentrum uten å kjøpe noe. Det er jo såå mye fint i butikkene fortiden. Jeg kan fort "ta av" når jeg ser noe fint. 

Jeg er mest gira når jeg ser noe fint tøy! Må ha absolutt alt! Så blir fort mye penger brukt på klær. Men prøver for det meste å være fornuftig og ikke kjøpe alt fort dyrt da.

Så denne gangen ble det ett parr nye svarte høyhælte sko til høsten kommer. Synes de var så enkle og fine. Passer liksom til alt og det liker jeg veldig godt. 

Hadde noen som lignet, men de er så ødelagte i glidelåsen så da passet det perfekt med noen nye fine sko. Frister lite å gå med noen stygge ødelagte sko.

Har en del andre  høyhælte sko også til pynt på rommet. Så om dere er interessert i å se dem, kan jeg godt vise dere en annen dag jeg får tid.. :D

Det er alltid gøy å vise nye innkjøp uansett hva det måtte være av klær, sko, interiør osv. 

Kjøpte noen fine kubbelys til rommet også som jeg legger ut bilder av nå. Er så moro å bytte interiør også i ny og ne. Blir for kjedelig å alltid ha den samme pynten stående til pynt. Det må varieres akkurat som tøyet! Hahaha. Er vel ikke alene om det?

 











Alle de tre kubbelysene er nye fra interiørbutikken i Vennesla sentrum. (Husker ikke hva den heter dessverre). 

Elsker slike lys med paljettpynt på. Er mye finere enn vanlige lys som ikke har noe stesj på. hehe. Liker når det ser pyntet ut uansett hva det måtte være.

 

Skoene er fra Eurosko.

 

Likte dere innkjøpene? Kunne dere hatt noe av det selv? 

 

Ha en fin kveld dere! Så snakkes vi :D 

3 kommentarer

Henrik Sortland

16.08.2014 kl.18:12

Fine sko, ha en fortsatt god lørdag!:)

Jeg har spørsmålsrunde på bloggen, moro om du vil stille spørsmål! <3

Siv Renate

16.08.2014 kl.18:15

Henrik Sortland: Takk for det! :) Det samme ønsker jeg deg!

tonjesiegel

16.08.2014 kl.18:28

Kjempefine sko!

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits