Innflyttingsbesøk hos ei venninne + gårsdagens antrekk

I går var jeg i byen med ei venninne som heter Natalia. Jeg ringte til henne på forhånd og lurte på om vi skulle finne på noe sammen siden det var søndag. Synes det er så lite å finne på på søndagene. Kjeder meg stortsett da. hehe. Det passet bra for henne og at jeg ringte. Hun kjedet seg også og hadde leiligheten for seg selv, så jeg måtte bare komme på besøk. Hun har nettopp flyttet ut så det var kjempe koselig å se hvordan hun hadde innredet alt. Kjæresten og hun hadde innredet utrolig fint. og ikke nok med det leiligheten lå på en utrolig fin plass også. Relativt sentralt, nærme matbutikkene og bussholdeplass (spesielt). Det er noe av det første jeg også vil prioritere når jeg skal flytte ut. Nemlig god beliggenhet. 

Vi pratet om å ta en kakao i byen før vi gikk til hun, men vi ombestemte oss og gikk i stedet rett hjem til hun for å utnytte dagen hjemme, siden jeg måtte gå såpass tidlig. Det var jo jobb dagen etter. Vi pratet og så film. Filmen vi så var American Pie. Skikkelig gøy komedie film. Har sett mange av de filmene før. Vi lo masse!

Til filmen koste vi oss med masse snacks - popcorn med deilig natchos krydder på. (Hadde aldri prøvd det før, men var sykt godt- ga mer smak liksom), melkesjokolade og selvfølgelig kakao med krem. En ordentlig deilig og avslappende søndagsettermiddag med andre ord. Elsker slike ettermiddager/kvelder med venninner.

Jeg hadde med meg kamera, men er ikke alltid jeg får med meg venninnene mine på bilder. Så derfor legger jeg ut noen antrekksbilder for anledningen. Jeg pyntet meg jo selvfølgelig litt for denne anledningen også. Det er veldig viktig for meg å føle meg vel. Dere har vel ikke noe i mot noen antrekksbilder. Har dere vel.. hehehe.

 

 

 Blomstrete topp: Bikbok

Pastell rosa bukse: Gina Tricot 

Myk, deilig pysejakke: Gina Tricot

Ring: Gammel fra Glitter.

Klokke: Cmyk

Lycke veske - Bagorama på Sandens kjøpesenter

 

Håper dere har hatt en fin helg! Gjorde dere noe spesielt gøy i går? 

Håper antrekket falt i smak hos mange av dere :D

 

 

3 kommentarer

Urte

18.08.2014 kl.18:02

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

Silje

06.09.2014 kl.17:28

Hei! Kan du blogge mere pils? Er så inspirerende og se og følge med. Er en stund siden du har skrevet nå. Håper det kommer flere innlegg snart! Hadde vært kjempe gøy! Du er så flink med mote, sminke og interiør! Gøy for oss som trenger litt tips. Håper du leser denne kommentaren og kan begynne og blogge hver dag igjen!

Siv Renate

10.09.2014 kl.21:04

Silje: Først og fremst - TUSEN TAKK for en så fin og hyggelig kommentar! :-) så glad jeg blir når noen savner innleggene!! Har hatt en tøff periode i det siste, har derfor ikke orket å ta meg tid til å blogge. Skal prøve å komme sterkere tilbake snart:-) håper du fortsetter å kommentere da:)

Skriv en ny kommentar

Siv Renate

Siv Renate

19, Kristiansand

Ei livsglad jente. "Passion for fashion"<3 Håper dere får lyst til å følge meg gjennom bloggen! Setter utrolig stor pris på det! :D

Kategorier

Arkiv

hits